Meet our team

Maak kennis met onze enthousiaste lesgevers en medewerkers. Zij staan altijd met veel plezier voor de kinderen klaar om ze, in een voor hun veilige en vertrouwde omgeving, te leren zwemmen.

IMG-20200130-WA0016.jpg

Ailín is onze vaste invaljuf bij de groepen van het ABC-diploma. Ze is ook de dochter van Scarlet van Tongeren en heeft natuurlijk ook alle diploma's bij de Zwemschool gehaald :-).

IMG_3033.jpeg

Amber is bedrijfsmanager bij de zwemschool en regelt op kantoor de financiën, personeelszaken, verhuur en onze projecten. Daarnaast is ze senior zwemonderwijzer en kan lesgeven aan alle groepen van de Zwemschool. Ooit is ze als klein meisje van 4 jaar bij ons begonnen met zwemmen en gelukkig voor ons nooit meer weggegaan. 

 IMG_3011.jpeg

 

Anouk is assistent zwemonderwijzer bij de groepen van het ABC-diploma. Ze is zelf ook altijd actief geweest in de zwemsport als wedstrijdzwemster.

IMG_2979.jpeg

Benji is samen met zijn zus Scarlet sinds 2000 werkzaam in de Zwemschool en sinds 2010 ook directeur. Naast het veel aanwezig zijn op de zwemlocaties en het aansturen van het personeel, ontwikkelt Benji de opleidingen voor zowel het personeel als de eigen diplomalijn "de Zwem-Lijn".  Alle hogere diploma's zijn door hem ontwikkeld.  

IMG_3104.jpeg

Brechtje is assistent zwemonderwijzer in de groepen van het ABC-diploma. Ze heeft zelf ook haar zwemdiploma's bij de Zwemschool behaald en vindt het nu super leuk om de kinderen net zoveel zwemplezier te bezorgen als dat zij altijd heeft gehad.

IMG_3159.jpeg

Casper

Casper heeft net zijn CIOS opleiding afgerond en komt bij ons lesgeven in de groepen 3,4,B,C en snorkelen/survival. Naast zwemmen is hij een topsporter in tafeltennis.

IMG_4127.jpeg

Chiara is assistent zwemonderwijzer in de groepen van het A-diploma. Ze gaat mede door de ervaring bij de zwemschool nu de opleiding tot onderwijs assistent volgen. 

IMG_3147.jpeg

Dana is medior zwemonderwijzer. Ze geeft les aan alle niveaus van het ABC-diploma en de hogere diploma's. Haar specialisatie is groep 1, 2, 4, B, C en de Zwem-Tastisch groepen. Zelf heeft ze ook bij ons de zwemdiploma's gehaald en is daarna verder gegaan met wedstrijdzwemmen. 

IMG_8259.jpeg

Irene is senior zwemonderwijzer en zij geeft vooral les in de groepen 2,3,5 en B/C. Zij heeft jarenlang een eigen dansschool gehad en het lesgeven aan kinderen is nog steeds haar grootste passie. 


Joris is junior zwemonderwijzer en volgt op dit moment de opleiding tot sportleraar. Hij geeft les aan de ABC-groepen en de snorkel/survivalgroepen van de Zwemschool. Hij is een echte sportman en erg creatief in zijn lessen.

IMG_3168.jpeg 

Kyanie is assistent zwemonderwijzer en werkt op de vrijdag bij de Zwemschool. We hopen dat ze ooit de tijd vindt om ook de opleiding tot zwemonderwijzer te doen. Helaas is ze nu als "Nederlands kampioen 10 km buitenwater" nog te druk met haar sportcarriére. 

IMG_2974.jpeg

Laura is senior gastvrouw en senior zwemonderwijzer bij de Zwemschool. Dat betekent dat ze én alles op de locaties kan regelen en ook kan lesgeven aan alle groepen van de Zwemschool, van groepje 1 tot en met de hoogste indoor-diving groepen. Ze draait er haar hand niet voor om. Naast haar werk bij de Zwemschool, studeert ze ook in Aken voor Werktuigbouwkundig ingenieur.

IMG_3156.jpeg

Lydia is assistent zwemonderwijzer in de groepen van het ABC-diploma en de hogere diploma's. Zelf heeft ze op hoog niveau geturnd en doet ze nu aan synchroonzwemmen!

IMG_3691.jpeg

Maya is assistent zwemonderwijzer bij de groepen van het ABC-diploma. Ze heeft ook zelf bij de Zwemschool haar diploma's behaald en helpt ons nu in het water met de kleintjes van groepje 1,2 en 3.

IMG_3169.jpeg

 

Quinn is assistent zwemonderwijzer. Ze heeft jaren lang op de markt gewerkt en in het zwembad komt die getrainde stem goed van pas. Zelf heeft Quinn ook haar zwemdiploma's bij de zwemschool gehaald.

IMG_6716.jpeg

Sadé is onze senior gastvrouw. Zij regelt op de zaterdag alles rondom de zwemlessen. Ze ontvangt de nieuwe klanten en zorgt dat de lesgevers waar nodig ondersteund worden. 
Naast haar werk bij de Zwemschool, studeert ze in Maastricht Chinese Taal en Communicatie.

IMG_3017.jpeg

Net als haar broer Benji, is Scarlet al vanaf 2000 in de Zwemschool werkzaam. Toen nog samen met haar ouders en zus.
Sinds 2010 is ze directeur en verantwoordelijk voor alle processen binnen de Zwemschool en de ontwikkelingen voor de toekomst. 
Ook is ze bijna alle dagen op de zwemlocaties, want dat blijft toch het leukste werk! 

scarlet.jpg

Sterre is senior gastvrouw en senior zwemonderwijzer. Dat betekent dat ze én alles op de locaties kan regelen en ook kan lesgeven aan alle groepen van de Zwemschool.
Daarnaast werkt ze ook op kantoor als hoofd leerlingadministratie en mailt ze het meest van ons allemaal met de ouders.

IMG_3162.jpeg

Taylor is senior zwemonderwijzer en is vooral te vinden in groepje 1,2,4,5 en B. Daarnaast is ze ook heel goed in het Zeemeerminzwemmen en bedenkt ze de leukste opdrachten. Ook kan ze de lekkerste taarten bakken van ons allemaal!

IMG_3154.jpeg

Kijk en proef de sfeer