In onze zwemscholen bieden wij de volgende diplomareeksen aan van het Nationale Raad Zwemveiligheid:

Het Zwem-ABC

Dit zijn 3 diploma's waarbij het uitgangspunt is dat kinderen op een speelse en veilige manier leren zwemmen. Het Zwem-ABC is gericht op het jonge kind dat nog niet kan zwemmen.

Zwemvaardigheids diploma's

Deze diploma's leren kinderen nog betere zwemtechnieken en de kinderen krijgen nog meer zwemslagen geleerd zoals de samengestelde rugslag, de vlinderslag en de poloborstcrawl. 

De Survival diploma's

Ook een reeks van 3 diploma's waarbij de kinderen geleerd krijgen hoe ze zichzelf onder allerlei omstandigheden in het water moeten redden, waarom het gevaarlijk is om anderen te redden en welke manieren er zijn om toch iemands te redden zonder zelf gevaar te lopen.

De Snorkel diploma's

Tijdens deze lessen leren de kinderen zwemmen met een snorkeluitrusting. Hoe zet je de bril op en af in het water, het leegblazen van de snorkel en allerlei trucjes onder water komen aan bod.

Naast de diploma's van de NPZ-NRZ hebben wij ook onze eigen Indoor Diving diploma's. Dit zijn ook 3 diploma's waarbij kinderen stap voor stap kennis maken met het beoefenen van persluchtduiken. Hierdoor hebben ze een solide basis voor als ze later een buitenwaterduikcursus willen volgen.

Het lesrooster

Kijk en proef de sfeer