Afmelden en Inhalen gemiste lessen:

Het afmelden van een enkele les hoeft niet, wij noteren iedere week de aanwezigheid van alle leerlingen.
Bij langdurig ziek zijn van het kind is afmelden wel van belang, ook in verband met het eventueel stopzetten van de betaling.

Alle gemiste lessen worden in onze administratie bijgehouden en kunnen vanaf groep 4 ingepland worden. Hiervoor graag contact opnemen via e-mail: info@zwemschool.nl 

De gemiste lessen worden per diploma ingehaald en kunnen niet meegenomen worden naar het volgende diploma. Gemiste lessen kunnen niet gebruikt worden als betaling!!! 

A-Diploma Groep 1 t/m 3
Alle gemiste lessen worden bijgehouden en opgespaard. Inhalen van deze lessen kan vanaf groep 4 tot het behalen van het A-diploma.

A-Diploma Groep 4 & 5
Inschrijven verplicht via e-mail. Op locatie Mondriaan is het inhaaluur op zondag om 13.00 uur. Bij Adelante wordt ingehaald op de maandag om 17.30 uur. Inhalen van deze lessen kan tot het behalen van het A-diploma. Daarna komen de nog openstaande gemiste lessen te vervallen.

B-Diploma, C-Diploma, Zwemvaardigheden 123, Snorkelen & Survival 123
Inschrijven verplicht via e-mail. Lessen kunnen ingehaald worden op de "zuster"-groepen. Inhalen van deze lessen kan tot het behalen van het betreffende diploma. Daarna komen de nog openstaande gemiste lessen te vervallen.

Indoor Diving
Lessen kunnen niet ingehaald worden.

Het lesrooster

Kijk en proef de sfeer